Behang / Gordijnen / Kussens / Dekbedovertrek / Textiel:

Steeds vaker kiezen onze klanten voor een geprint interieur zowel zakelijk als particulier. Hierbij kunt u denken aan geprint fotobehang (airtex/naadloos) maar ook geprinte gordijnen (met uw eigen motief) in katoen of voile wordt steeds vaker toegepast en ook voor een paar bijpassende kussens kunt u tegenwoordig bij ons terecht. Tevens leveren we dekbedovertrekken met uw eigen gekozen print of foto. De mogelijkheden zijn eindeloos en we nemen graag deze zaken met u door in een persoonlijk gesprek.Voile:

(inbetween gordijnen)

Jouw design of logo geprint op ons hoogwaardige Voile polyester. Deze transparante stof levert dankzij de hoge doordruk (>95%) bijzondere effecten op.

Cotton Satin:

(overgordijnen)

Je eigen ontwerp geprint op onze zijdezachte Pro Cotton Satin katoen is een plaatje. Kies je voor Cotton Satin dan kies je voor een luxe uitstraling op een zijdezachte en soepele stof.


Dekbedovertrek:

Slapen als een roosje? Dekbedovertrekken met ieder gewenst design en/of afbeelding Vanaf nu is alles mogelijk!

Hoogwaardige kwaliteit
Ons bedtextiel Pro Cotton Percal en Pro Cotton Satin zijn gemaakt van een hoogwaardige katoensoort: de high-end kwaliteit die je kent uit de woonwinkels! Deze is huidvriendelijk, voelt zacht aan en is soepel. De illustratie of foto wordt door ons digitaal geprint met duurzame inkt: op waterbasis. Bovendien zorgt deze manier van printen ervoor dat de kleurintensiteit van het Dekbed hoog is!

Wisselende patronen
Een customized Dekbedovertrek is niet alleen een ideaal product voor de particuliere markt, maar ook voor hotels en andere groepsaccommodaties.  Het is zelfs mogelijk om de voor- en achterzijde van het dekbed beide met een ander patroon of ontwerp te laten bedrukken! Dit geldt ook voor het kussensloop.